Voedingsadvies op maat

Piramide_2014_RGB

Hier vind je meer informatie over een voedingsadvies op maat!

Als diëtist ben ik aangesloten bij PuurGezond. Dit betekent dat ik volgens een bepaalde voedingsvisie werk. Mijn visie op voeding!
De PuurGezond Piramida gebruik ik als leidraad. Dit is een variant op de bekende schijf-van-vijf.

Ik ben van mening dat pure, volwaarde voeding erg gezond is voor je lichaam en dat we fabrieks-spullen niet nodig hebben. Heel veel mensen merken gelukkig heel snel, hoe veel energie zij krijgen van pure voeding. Je hoeft van mij niet speciaal naar een ecologische, biologische winkel. Tijdens het adviesgesprek, waarin jij je persoonlijke advies mee krijgt, leg ik helemaal uit hoe jij hiervan jouw nieuwe gezonde lifestyle kunt maken!

Voor mensen met een ziekte volg ik uiteraard de richtlijnen en protocollen die hiervoor zijn ontwikkeld. Zo weet je zeker dat je de juiste stoffen binnen krijgt in de juiste hoeveelheid.

Kom je bij mij voor je gewicht, energie of leefstijlverandering? Dan gaan we niet diëten! Samen met jou probeer ik er voor te zorgen dat je de adviezen zo kunt toepassen, dat het je nieuwe leefstijl wordt. Jij maakt de keuzes, zorgt voor de balans & ik geef advies en coach je hier bij.

Bij werkwijze lees je meer over hoe de begeleiding en consulten verlopen.

 

PuurGezond! Hoe dichter bij de natuur, hoe gezonder voor je lichaam