Workshops & Presentaties

Als diëtist ben ik bekend met het maken en geven van workshops & presentaties. Ik vertel graag enthousiast over verschillende voeding thema’s. 

Rotterdam The Hague Airport vroeg aan mij een interactieve workshop neer te zetten met als thema ontbijten. Dit was speciaal voor koningsdag-ontbijt. Ik heb hier een leuk spel voor gemaakt! Door middel van een quiz, vragenrondes, teamopdrachten en proeven van recepten kwam het personeel meer te weten over gezond & makkelijk ontbijten. Want ook al heb je weinig tijd, een gezond ontbijt moet kunnen!

Hamilton Health Diëtist geeft ook presentaties bij sportverenigingen zoals bij bootcamp en badminton. In groepsverband laat ik zien hoe je het beste kunt eten passend bij je sport en doelstelling!

Hoe eet je gezond bij continue- en wisselende diensten? Deze vraag komt vaak van verschillende bedrijven, zoals ziekenhuizen. Voor dit soort vragen maak ik ook een passende workshop! 2016/2017 geef ik deze workshop bij het St. Antonius Ziekenhuis in Woerden, Nieuwegein en Utrecht.

Wil jij een activiteit organiseren voor je bedrijf of afdeling? Of wil je een pakkende presentatie tijdens teammeetings? Ik ga voor je aan de slag! Op een leuke, frisse manier geef ik informatie over een Healthy Lifestyle!

 

Healthy Lifestyle binnen het bedrijf. Ik ga nú voor je aan de slag!

Meer weten?

06 533 45 733
info@hamiltonhealth.nl