Bedrijfsdiëtist

Als bedrijfsdiëtist komt Hamilton Health Diëtist graag op locatie. Dit scheelt het bedrijf & personeel tijd. Werknemers kunnen voor- , na- of tijdens werk langs komen op consult. 

Een bedrijf kan zelf aangegeven waar de vraag ligt vanuit het personeel & afdeling HR. Hamilton Health Diëtist speelt in op de behoefte van jouw afdeling of bedrijf! Ik kan bijvoorbeeld een dagdeel langskomen om voeding- en dieetadviezen te geven. Dit kan met regelmaat of misschien wil je liever dat ik één keer kom . Ook kan er voor gekozen worden de begeleiding op afstand te doen. Hierbij worden er skype/facetime consulten ingepland.

Het meeste zal één op één begeleiding zijn. Dit werkt vaak goed, omdat ieder met andere knelpunten worstelt. De begeleiding is persoonlijk en het voedingsadvies is op maat. Des te sneller zien we resultaat!

Er kan ook voor groepsbegeleiding gekozen worden. Bij Stadstoezicht Rotterdam heb ik meegewerkt aan een Pilot Gewichtsbeheersing.
Deze Pilot duurde 9 maanden, waarin ik de begeleiding zelf kon invullen. Ik heb presentaties gegeven aan de hand van verschillende thema’s. De mensen kregen een werkboek mee met informatie & opdrachten. Leuk, interactief en een intensieve begeleiding. Groepen helpen elkaar te motiveren en ondersteunen!

 

Één op één of in groepsverband, diëtist op locatie!

Meer weten?

[fa type=”phone”] 06 533 45 733
[fa type=”envelope-o”] info@hamiltonhealth.nl