Fittergy Sportvasten

Lockdown Your Kilo’s

Sportvasten is een heel gave trainingsmethode van 10 dagen waarbij je op spiervezelniveau een verandering aan brengt. Je lever en spieren worden getraind naar het verbruik van vet in plaats van suiker (ook wel metabolic swicth genoemd). 

Om dit voor elkaar te krijgen ontvang je een voedingsprotocol welke bestaat uit 3 afbouwdagen, 3 vastendagen en 4 opbouwdagen. Tijdens deze dagen moet je elke dag sporten. De combinatie zorgt ervoor dat je in je vetverbranding komt.

Tijdens de kuur vallen vrouwen 2-4 kg af en mannen 4-6 kg.

Je gewichtsafname is een gevolg.

De kern van Sportvasten blijft het behalen van de switch. Het meeste resultaat, in gewichtsafname en vetpercentage verlaging, zie je vaak op de lange termijn. Je buik centimeters nemen af en het schadelijke vet rondom de organen! De behoefte aan suikers & snaaien neemt ook af.
Daarnaast verbetert je conditie en voelen mensen zich veel fitter & energieker.

Sportvasten is een intensieve trainingmethode die heel interessant is als je sport, gezond eet en graag aan de slag gaat met je vetverbranding! Tijdens de afspraak kijken we uiteraard of Sportvasten voor jou geschikt is en vertel ik je graag wat je te wachten staat & hoe de begeleiding er uit ziet.

Wil je meer weten en kijken of Sportvasten iets voor jou is? Neem dan contact op, want dan plannen we een vrijblijvend informatie gesprek in.

Bekijk meer info op de website van Fittery Sportvasten

Switch van suiker naar vetverbranding en voel je fitter en vitaler!