MS Zorg Nederland

Laat mij jou helpen naar een betere balans in je voeding bij de diagnose MS

Laat ik beginnen met een persoonlijk stukje. Ik heb MS! Waarschijnlijk weet jij als geen ander wat dit betekent, gezien je deze pagina bekijkt. Na een lange periode van klachten en onderzoeken is er in de zomer van 2020 officieel de diagnose gesteld, met verdenking op de secundair progressieve vorm. Ik heb voornamelijk fysieke klachten in mijn benen, denk aan krachtsverlies, spierspanning en balans problemen. Ik heb een verdoofd gevoel van mijn tenen tot onder aan mijn middel. Hierbij ervaar ik blaasproblematiek en zoals velen met ms, ook stevige vermoeidheidsverschijnselen.

Sinds 2021 ben ik lid van MS Zorg Nederland. 

Dit is een netwerk waarbij je op zoek kunt gaan naar de juiste zorgverleners om je heen. Zelf heb ik ervaren hoe belangrijk dit is!

Ik hoop hierin een rol te kunnen spelen voor jou! Jou helpen naar het vinden van de juiste voeding. Voeding is voor iedereen belangrijk. Bij mensen met MS kan de juiste voeding je ook meer energie brengen, betere nachtrust en wie weet zelfs wat verlichting van je klachten geven.

Hiernaast ben ik aanwezig bij een MS netwerk groep in het Maasstadziekenhuis Rotterdam en volg ik met regelmaat scholingen op ms gebiedt.

Graag zie ik je snel in de praktijk om je te ondersteunen.
De praktijk is ook toegankelijk voor mensen die hulpmiddelen gebruiken.

Leoni